Min varukorg

Sök
Stäng denna sökruta.

Milleteknik välkomnar Sebastian Svanström som Account Manager

Milleteknik välkomnar Sebastian Svanström som Account Manager. Med en gedigen bakgrund inom försäljning och en djup förståelse för försäljningsprocessen, är Sebastian väl rustad för att stödja våra kunder och utveckla våra affärsrelationer.

Magnus Lund, VD för Milleteknik, delar sin entusiasm över Sebastians anslutning till teamet: ”Sebastian ansluter till oss med erfarenhet från branschen, och vi ser fram emot hans insikter och kompetens för att ytterligare stärka vårt kundfokus. Hans förmåga att skapa meningsfulla och långvariga relationer kommer att vara av stort värde när han arbetar tillsammans med våra kunder för att förstå deras unika behov.”

”Med Sebastian får vi ännu en viktig pusselbit på plats. Våra kunder kan inom kort förvänta sig att bli besökta av honom, och vi ser fram emot den ovärderliga kundåterkopplingen som bara kan uppstå i en personlig interaktion.”

Sebastian själv uttrycker sin entusiasm över möjligheten att arbeta på Milleteknik: ”På Milleteknik får jag chansen att växa tillsammans med företaget. Jag ser fram emot att möta både gamla och nya kunder, och fortsätta bygga starka samarbeten.”

Vill du komma i kontakt med Sebastian, nås han på telefonnummer: 031-24 00 233 eller via e-post: sebastian.svanstrom@milleteknik.se.

Milleteknik är en framstående svensk tillverkare av reservkraftslösningar för passersystem, larmsystem och brandlarm. Vårt fokus ligger på att leverera pålitliga och innovativa produkter som säkerställer kontinuitet och säkerhet i olika typer av installationer.