Min varukorg

Sök
Stäng denna sökruta.

Förändringar på support, möt Robert

Vi är väldigt stolta över vår support och för att kunna ge våra kunder ännu bättre hjälp har vi gjort lite förändringar. Några av förändringarna kommer introduceras löpande och några är redan på plats.

Robert Spånell tar över från Anders Bengtsson, som går vidare, vi tackar Anders för hans insats på Milleteknik och önskar honom lycka till!

  • Under september kommer vi införa ett nytt ärendehanteringssystem, varje supportärende kommer då bli enklare att följa.
  • Det kommer finnas möjlighet att chatta med support.
  • Vi har lagt upp FaQ:er, (frågor och svar på) vår webbplats. Där är det lätt att hitta svaren på de vanligaste frågorna.
  • Utbildning i dimensioneringsverktyg och digitala produktgenomgångar kommer gå att boka via www.milleteknik.se

Vi har samma öppettider för telefonsupport: mån-fre 08:00-16:00, (stängt 11:30-13:15).

Möt Robert

Robert Spånell, support på Milleteknik

Robert tar över vår support! Robert har arbetat som montör och kan Milletekniks produkter utan och innan.

Vem är Robert?

-Jag har arbetat på Milleteknik som montör sedan 2019 och innan dess arbetade jag med support på Gycom. Jag är en social person som inte är rädd för att kavla upp och hjälpa till där det behövs. En av mina styrkor är att jag inte ger upp ett problem förrän det är löst och kunden är nöjd. Jag ser min roll att jag arbetar tillsammans med kunderna för att avhjälpa, våra produkter är en viktig del i säkerhetssystem och då måste det bara funka.

Behövs support?

-Support kommer alltid att behövas, vi på Milleteknik gör vårt bästa för att bygga produkter som är så problemfria som det bara går, men ibland blir det fel och då behöver kunden få hjälp så snabbt det bara går. Därför finns jag här!

Hur ser du på framtiden för support?

Om några år, tror jag, kommer mycket av arbetet att vara utbildning av våra produkter. Den bästa hjälpen är att kunna utbilda innan problem uppstår. Våra digitala verktyg gör det möjligt att snabbt kunna hjälpa kunderna.

Du når Robert på: 031 -34 00 230 eller support@milleteknik.se