Min varukorg

Sök
Stäng denna sökruta.

Peter Lindberg – KAM på Milleteknik

Peter Lindberg har nu börjat på tjänsten som KAM på Milleteknik.

Milleteknik är i tillväxt och välkomnar Peter Lindberg till tjänsten som KAM. I sin roll som försäljningsansvarig kommer Peter att vara länken mellan kunden och verksamheten. Peter kommer att besöka såväl kunder som mässor i hela Norden, med ett första fokus på att besöka våra nyckelkunder.

”Peter kommer vara vårt ansikte utåt och besöka kunder under våren för att introducera sig. Timingen kunde inte vara bättre för Peter att börja, vi är i tillväxt och samhället börjar äntligen öppna upp igen. Som KAM skall Peter ta hand om våra nyckelkunder och han kommer att vara en viktig kanal för återkoppling så vi kan göra våra produkter än bättre för våra kunder.” Magnus Lund – VD och ägare.

”Jag ser fram emot att möta kunderna, både nya och gamla. Milleteknik har en bred produktportfölj som jag i ett första steg skall ta till mig. Det skall bli kul att få komma ut och lära känna Milletekniks kunder och förstå hur vi kan hjälpa dem i deras utmaningar.” Peter Lindberg – KAM på Milleteknik.

Peter har en gedigen erfarenhet av säkerhetsbranschen genom tidigare sejourer på flera av våra kollegor i branschen. Närmast kommer Peter från Dräger.

Under våren kan du träffa Peter på:
Sectech Norway (monter: A418) på Nova Spektrum i Lillestrøm, 9-10/3.
Copiaxdagen i Örebro, 31/3.
Copiaxdagen i Stockholm, 20/5.
Copiaxdagen i Luleå, 31/5.