Min varukorg

Search
Close this search box.

Att arbeta på Milleteknik

Milleteknik är ett teknikdrivet utvecklingsföretag med egen tillverkning. Vi designar och bygger de produkter vi forskar fram. Vi har främst tre avdelningar som är beskrivna nedan.

FoU (Forskning och Utveckling)

På FoU arbetar konstruktörer och specialister med produktframtagning av främst batteribackuper och UPS:er. Våra främsta ledstjärnor i produktframtagning är kvalité & innovation – allt för att bygga kostnadseffektiva och driftsäkra produkter som är enkla att installera.

Produktion

Hos oss arbetar montörer i produktion. För att arbeta som montör på Milleteknik behövs noggrannhet, verktygsvana och ett driv i att bygga de bästa batteribackuperna och UPS:erna på den nordiska marknaden. I produktion arbetar även vår logistikavdelning som sköter allt från inleverans av komponenter, till leverans av färdigbyggda produkter.

Försäljning

Vår försäljningsavdelning arbetar med kundbesök, uppföljning, projektering & ordermottagning. Vi visar upp oss på mässor och i andra branschforum. På vår försäljning arbetar både resande säljare, innesäljare & ordermottagare.

Och allt annat…

För att ge support och stödja våra avdelningar finns naturligtvis annan administration som ekonomi, HR, IT och annat.

Har du frågor eller funderingar om en karriär på Milleteknik?

Lediga tjänster

Vi publicerar alla nya tjänster här på webbplatsen. 

En rekrytering går nästan alltid via bemanningsföretag eller rekryteringsföretag som hjälper oss hitta den bästa medarbetaren för verksamheten. 

Vill du ha mer information eller lämna in en spontanansökan maila då: info@milleteknik.se.