Min varukorg

Sök
Stäng denna sökruta.

EN54-4 godkänd strömförsörjning

EN54-4 är en europeisk standard för strömförsörjning till brandlarmsystem. Denna standard säkerställer att strömförsörjningen är tillräckligt robust för att fungera korrekt även vid strömavbrott eller andra störningar.

Milleteknik erbjuder ett brett utbud av EN54-4 godkända strömförsörjning för brandlarm och talat utrymming.  Vår strömförsörjning är utformade för att vara säkra, pålitliga och enkla att installera.

Fördelar med EN54-4 godkänd strömförsörjning från Milleteknik:

  • Säkerhet: Våra strömförsörjning uppfyller alla EN54-4 krav. Detta säkerställer att de är tillräckligt robusta för att fungera korrekt även vid strömavbrott eller andra störningar.
  • Pålitlighet: Våra strömförsörjning är tillverkade av högkvalitativa material och komponenter. De är testade av oberoende part för att säkerställa funktion och kvalitet.
  • Enkel installation: Våra strömförsörjning är enkla att installera och konfigurera. De är kompatibla med alla vanliga säkerhetsenheter.

Våra EN54-4 godkända strömförsörjning finns i olika storlekar och kapaciteter för att passa alla behov. Välj din strömförsörjning nedan.

EN54-4 godkänd strömförsörjning för brandlarm
Strömförsörjning till brandlarm