Min varukorg

Sök
Stäng denna sökruta.

Strömförsörjning till passersystem och inbrottslarm

Passersystem och inbrottslarm är viktiga säkerhetsfunktioner i många byggnader, såsom företag, skolor och bostäder. För att dessa system ska fungera korrekt är det viktigt att de har en tillförlitlig strömförsörjning.

Vad är strömförsörjning till passersystem och inbrottslarm?

Strömförsörjning till passersystem och inbrottslarm är en enhet som ger ström till dessa system. Den består vanligtvis av ett nätaggregat och ett batteri. Nätaggregatet omvandlar nätströmmen till den ström som systemen behöver, och batteriet ger ström till systemen vid strömavbrott.

Vad är syftet med strömförsörjning till passersystem och inbrottslarm?

Strömförsörjning till passersystem och inbrottslarm har två huvudsakliga syften:

  • Att säkerställa att systemen fungerar korrekt. Om systemen inte får tillräckligt med ström kan de inte fungera korrekt. Detta kan leda till att säkerheten i byggnaden försämras.
  • Att ge ström till systemen vid strömavbrott. Vid ett strömavbrott kan nätaggregatet inte längre ge ström till systemen. Istället tar batteriet över och ger ström till systemen tills strömmen kommer tillbaka.

När du väljer strömförsörjning till passersystem och inbrottslarm är det viktigt att tänka på följande faktorer:

  • Systemets effektbehov. Du behöver välja en strömförsörjning som kan leverera tillräckligt med ström till systemen.
  • Systemets krav på strömkvalitet. Vissa system kräver en stabil strömförsörjning. I dessa fall behöver du välja en strömförsörjning som kan ge en stabil ström.
  • Systemets krav på batteritid. Om systemet behöver vara igång under en längre tid vid strömavbrott behöver du välja en strömförsörjning med ett batteri med tillräckligt stor kapacitet.

Välj din strömförsörjning nedan

Strömförsörjning till passersystem, inbrottslarm, dörrmiljöer etc
Mer